2-3le
20 min

Panniroog tatra, fetajuustu ja toorvorstidega

Seesugused panniroad valmivad nii lihtsasti. Vaja vaid pisut küpsetada, segada ning seejjärel võid juba sööma asuda. Peale selle on see toit ka taljesõbralik. Siin retseptis on kasutatud Rannamõisa maitserikkaid šašlõkivorste, kui sul juhtub aga üle olema juba valmisküpsetatud liha, siis kasuta kindlasti seda. Nii saad roa veelgi kiiremini valmis!


Foto: Ragne Värk
Panniroog tatra, fetajuustu

Valmistamine

Keeda tatar soola maitsestatud vees valmis, nõruta. Lõika toorvorstid viiludeks ning prae pannil valmis. Klopi munad piimaga segamini, maitsesta soola ja piprada. Seejärel vala munasegu toorvorstidele, lisa ka või. Sega seni, kuni muna on hüübinud. Sega juurde tatar ning seejätel juustud  ja till. Sega ning piserda roale peale kergelt seesamiõli.

Toidule võid lisada veel mis tahes meelepäraseid komponente – päikesekuivatatud
tomateid, ürte, tšiillit, peekonit, marineeritud kurki, ananssi vms

Koostisosad

    • 125 g tatart
    • soola, pipart
    • 3 Rannamõisa šašlõkivorsti broilerilihast
    • 2 muna
    • 1 dl piima
    • 1 sl võid
    • 50 g feta juustu
    • 20 g parmesani
    • kimbuke tilli, hakituna
    • seesamiõli