postthumb
4-le

Pardikoivad röstitud ahjuköögiviljadega

Lihtne, kuid väga värviküllane ahjupraad, mille valmistamine on lihtsamast lihtsam. Kui part ning juurviljad kipuvad küpsemise ajal liigselt pruunistuma, kata pealt küpsetuspaberi või fooliumiga.

Valmistamine

Maitsesta pardikoivad sinepi, soola ja pipraga. Tõsta ahjuvormi ja küpseta 200 kraadises ahjus 1 tund. Koori kartulid, porgandid, peet, pastinaak ja sibul. Lõika sektoriteks ja maitsesta õli, soola, tüümiani ning palsamiäädikaga. Kui part on pool tundi ahjus küpsenud, lisa juurviljad.  Küpseta veel pool tundi.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 2 pakki Rannamõisa Jahutatud pardikoibi
    • soola ja musta pipart
    • 1 tl sinepit
    • 4 kartulit
    • 4 porgandit
    • 2 peeti
    • 2 pastinaaki
    • 1 punane sibul
    • 2 sl õli
    • soola
    • 1 tl kuivatatud tüümiani
    • 1 sl palsamiäädikat