postthumb
4-le
Pearoog

Pardikoivad röstitud ahjuköögiviljadega

Lihtne, kuid väga värviküllane ahjupraad, mille valmistamine on lihtsamast lihtsam. Kui part ning juurviljad kipuvad küpsemise ajal liigselt pruunistuma, kata pealt küpsetuspaberi või fooliumiga.

Koostisosad

    • 2 pakki Rannamõisa Jahutatud pardikoibi
    • soola ja musta pipart
    • 1 tl sinepit
    • 4 kartulit
    • 4 porgandit
    • 2 peeti
    • 2 pastinaaki
    • 1 punane sibul
    • 2 sl õli
    • soola
    • 1 tl kuivatatud tüümiani
    • 1 sl palsamiäädikat

Valmistamine

Maitsesta pardikoivad sinepi, soola ja pipraga. Tõsta ahjuvormi ja küpseta 200 kraadises ahjus 1 tund. Koori kartulid, porgandid, peet, pastinaak ja sibul. Lõika sektoriteks ja maitsesta õli, soola, tüümiani ning palsamiäädikaga. Kui part on pool tundi ahjus küpsenud, lisa juurviljad.  Küpseta veel pool tundi.


Foto: Angeelika Kang

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun