postthumb
3-4
2 h 30 min
Pearoog
Maitsev

Pardikoivad teriyaki-meekastmega

Pardikoibade valmistamine on tegelikult lihtne, oluline on seda ahjus küpsetada liha pehmenemiseni, mis võtab omajagu aega. Selle eest on aga lõpptulemus äärmiselt mõnus!

Valmistamine

Maitsesta pardikoivad heldelt soola ja pipraga ning hõõru kokku teriyaki ja meega. Seejärel aseta pardikoivad ahjuvormi*. Vala põhjale vesi ning tõsta lihale võitükikesed. Tõsta vormi peale kaas või kata fooliumiga ning küpseta pardikoibasid 15 minutit 225 kraadi juures, seejärel küpseta 160 kraadi juures 2 tundi.

*Ahjuvorm peab olema võimalikult paras pardikoibade jaoks.

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Nõustun