postthumb
4
30 min
Salatid
Gluteenivaba

Sidrunikastmes pardiliha salat

Sidrunikastmes pardiliha salatit on väga lihtne valmistada, kuid maitseb väga-väga hästi. Sidruni värskus, sinepi krehvtisus ja mee magusus annab mõnusa maitsenüansi salatile ja pardilihale.

Valmistamine

Pane part nahk all pool külmale pannile ja keera tuli keskmisele astmele. Prae parti seni kuni pardi nahk on krõbe, pruunista kiirelt ka teiselt poolt ning maitsesta soola, pipra, riivitud sidrunikoore ja hakitud küüslauguga. Mähi pardi rinnafileed fooliumi ja küpseta ahjus 190 kraadi juures 10-12 minutit. Jahuta.

Kastme valmistamiseks sega kõik komponendid omavahel ühtlaseks massiks. Sega suures kausis rukola, redise idud, nektariini sektorid ja tomati sektorid ning vala pool kastet salati hulka. Sega kergelt läbi. Lõika pardist õhukesed viilud ja aseta serveerimisel salatile ning vala ülejäänud kastmega üle.

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun