postthumb
2
25 min

Pasta lihapallidega

See on mõnusalt kodune lihapallide retsept, mis meeldib nii suurtele kui ka väikestele. Lisaks suurepärasele maitsele on see ka väga kiiresti valmiv roog.

 

 

lihapallipasta1

Foto: Kristian Neemela

 

Valmistamine

Sega hakkliha sinepiga läbi ja maitsesta soolaga. Vormi hakklihamassist paraja suurusega lihapallid ja prae oliiviõlis kuldseks. Vala pannile lihapallide juurde tomatipüree, kuumuta segu keemiseni ja maitsesta kaste soola, pipra ja suhkruga.
Serveeri lihapalle keedetud spagettidega.

Kalkuniliha asemel sobib kasutada ka kanaliha!

Koostisosad

    • 450 g Rannamõisa hakitud kalkuni kintsuliha
    • 30 g dijon sinepit
    • 300 g tomatipüreed
    • fariinisuhkur
    • sool/pipar
    • oliiviõli
    • 200 g spagette
    • värsket peterselli
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun