Pastasalat mozzarellaga

Üks lihtne pastasalat, mis on mõnusalt kiire ja lihtne. Valmista näiteks kiireks õhtueineks. PS! Serveerimisel peale valatav oliiviõli on ülioluline:)

Valmistamine

Tükelda broilerikintsuliha ja mozzarella väiksemateks tükkideks, lõika kirsstomatid sektoriteks.

Keeda pastat soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendil toodud juhistele (nagu ikka, peab pasta jääma al dente ehk kergelt krõmps). Nõruta ning sega kokku teiste salati koostisainetega. Maitsesta pipraga. Serveerides vala peale oliiviõli.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 250 g Rannamõisa suitsutatud broileri kintsuliha
    • 125 g mozzarellat
    • 250 g kirsstomateid
    • 250 g tagliatelle pastat
    • pipart
    • oliiviõli