postthumb
1
25 min
Pearoog

Pitsa kana

Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee

Koostisosad

    • 160 g jahutatud broileri kintsuliha
    • 55 g paprikat
    • 70 g lemmikjuustu
    • 70 g 100% tomatipüreed
    • 80 g ananassi
    • 40 g rukolat
    • 1 tl mett
  • Maitsestamiseks
    • Pitsamaitseaine
    • Sool
    • Tšilli
    • Must pipar
    • Sidrun mahla pressimiseks

Valmistamine

  1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
  2. Sega kausis kokku tomatipüree, värskelt pressitud sidrunimahl, mesi, pitsa maitseaine, sool ja tšilli maitseaine.
  3. Senikaua pane kanafilee küpsetuspaberile ja peale köögikile ning tambi ettevaatlikul võimalikult õhukeseks. Seejärel küpseta ahjus 10 minutit.
  4. Senikaua riivi juust, tükelda ananass ja paprika ning pese salatiroheline.
  5. Võta kanafilee ahjust välja ja määri peale pitsakaste, siis riivitud juust ja siis ananass ja paprika, küpseta ahjus kuni juust läheb kuldpruuniks.
  6. Serveeri kana salatirohelisega.
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun