Plaadipirukas juustuga

Plaadipirukaid on nii lihtne valmistada ning need maitsevad lihtsalt suurepäraselt. Valmis pirukas lõika ruutudeks ning haara see piknikule, maiusta hommikusöögiks või peleta kiirelt esmane nälg lõunasel ajal….

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Sulata tainas ning rulli vajadusel õhemaks (kõige lihtsam on kasutada juba valmis rullitud tainast). Haki ananassid väiksemateks tükkideks ning viiluta sink ribadeks. Lõika juustukuubikud pooleks.

Määri tainale toorjuust. Selle peale laota singiribad ja ananassitükid. Kõige peale laota juustukuubikud. Seejärel küpseta 190 kraadi juures 25-30 minutit.

Koostisosad

    • 500 g pärmi-lehttainast
    • 300 g konservananassi
    • 300 g suitsutatud kalkunirinnafilee sinki
    • 150 g toorjuustu (Farmi)
    • 200 g ürdiga juustukuubikuid (Farmi)