postthumb
2
30 min

Praetud pardifilee mangosalsaga

See retsept valmis Rannamõisa reklaamklipi tarbeks. Kiire ja lihtne ning sobib ilusti valmistamiseks ka peale tööpäeva. Roa valmimist vaata ka reklaamivideost.

 

Valmistamine

Puhasta pardifilee kelmetest ning lõika noaga naha poolele rombikujuline muster. Aseta pardifilee külmale pannile naha pool allapoole ning kuumuta väga väiksel tulel seni, kuni pardinahast on kõik rasv välja tulnud. Seejärel tõsta temperatuuri ning prae pardifilee pannil ning maitsesta soola ja musta värskelt jahvatatud terapipraga. Serveeri pardifilee koos mango salsaga: koori küpse mango ning tükelda sellest väikesed kuubikud, lisa tükeldatud tšillipipar, punane sibul, koriander. Maitsesta soola, musta värskelt jahvatatud terapipraga, oliivõli ja värskelt pressitud sidunimahlaga.

Oluline on kindlasti kasutada küpset mangot!

Koostisosad

    • 1 Rannamõisa jahutatud pardifilee
    • soola, pipart
    • 1 mango
    • 10 g tšillipipart
    • 0,5 punast sibulat
    • 2 sl värsket koriandrit
    • 2 sl oliiviõli
    • 0,5 sidrunit
    • soola, pipart