postthumb
4-le

Prosciuttosse mähitud broilerifilee

Paberõhukesed prosciuttoviilud annavad suhteliselt tagasihoidliku maitsega broilerifileele võrratu suitsuse maitse ja mahlasuse. Paku koos kevadiselt värskete ja krõmpsuvate grillitud köögiviljadega.

Valmistamine

Maitsesta broilerifileed mõlemalt poolt sidrunimahla, soola ja musta pipraga. Mähi iga broilerifilee ümber 2 viilu prosciuttot. Grilli või küpseta pannil mõlemalt poolt 5 minutit. Serveeri grillitud või aurutatud köögiviljadega.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • poole sidruni pressitud mahl
    • soola ja musta pipart
    • 8 viilu prosciuttot või toorsuitsupeekonit
    • Serveerimiseks sparglit ja rohelisi ube