postthumb
2
30 min
Lõunasöök
Tervislik

Lihtne riisinuudlisalat kanaga

Selle salati kõige tähtsamaks komponendiks on maiterohke kaste, mis kogu salati lõpptulemust viimistleb. See on lihtne ja toitev salat mistahe hooajaks.

Valmistamine

Pane riisinuudlid 30 minutiks külma vette likku. Seejärel tõsta riisinuudlid 3 minutiks äsja keedetud kuuma vette. Tõsta kiirelt külma vette ning  nõruta seejärel. Sega kastmeained omavahel kokku, maitsesta vastavalt vajadusele.

Tükelda kanaliha, ribasta kurk peeneteks ribadeks (julienne-lõikuriga), haki kapsas ja soolapähklid. Pane kõik komponendid kaussi, lisa kaste ning sega kõik läbi. Maitsesta ning serveeri!

Koostisosad

    • 100 g riisinuudleid
    • 150 g küpsetatud kanaliha
    • 0,5 pikka kurki
    • 200 g jääsalatit
    • 2 sl soolapähkleid
  • Kaste
    • 2 tl pehmet mett
    • 1 sl seesamiõli
    • 1 küüslauguküüs, hakituna
    • 1 tl ingverit
    • 1 sl riisiäädikat
    • 4 sl sojakastet
    • 2 sl oliiviõli
    • 2 sl laimimahl
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun