4-le

Rooma broilerifilee

 

Paprika ja tomatiga kanahautis, mis maitseb hea keedetud pastaga. Serveerimisel raputa soovi korral peale riivitud parmesani.

Valmistamine

Maitsesta broilerifileed soola ja pipraga. Prae pannil õlis mõlemalt poolt 3 minutit. Tõsta kõrvale. Prae pannil ribadeks lõigatud paprikat ja prosciuttot 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk. Prae minuti jagu ja lisa hakitud tomatid, vein ja ürdid. Lisa puljong ja broilerifileed. Sega läbi ja hauta kaane all 20- 30 minutit, kuni liha on küps. Lisa basiilik ja serveeri.


Foto:  Angeelika Kang

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • soola ja musta pipart
    • 2 sl õli
    • 1 punane paprika
    • 100 g prosciuttot
    • 2 küüslauguküünt
    • 400 g tomateid
    • 1 dl punast kuiva veini
    • 1 tl kuivatatud tüümiani
    • 1 tl kuivatatud punet
    • 1 dl kanapuljongit
    • 1 dl hakitud basiilikut