postthumb
4-le

Rooma broilerifilee

 

Paprika ja tomatiga kanahautis, mis maitseb hea keedetud pastaga. Serveerimisel raputa soovi korral peale riivitud parmesani.

Valmistamine

Maitsesta broilerifileed soola ja pipraga. Prae pannil õlis mõlemalt poolt 3 minutit. Tõsta kõrvale. Prae pannil ribadeks lõigatud paprikat ja prosciuttot 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk. Prae minuti jagu ja lisa hakitud tomatid, vein ja ürdid. Lisa puljong ja broilerifileed. Sega läbi ja hauta kaane all 20- 30 minutit, kuni liha on küps. Lisa basiilik ja serveeri.


Foto:  Angeelika Kang

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • soola ja musta pipart
    • 2 sl õli
    • 1 punane paprika
    • 100 g prosciuttot
    • 2 küüslauguküünt
    • 400 g tomateid
    • 1 dl punast kuiva veini
    • 1 tl kuivatatud tüümiani
    • 1 tl kuivatatud punet
    • 1 dl kanapuljongit
    • 1 dl hakitud basiilikut
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun