postthumb
4-le
30 min

Röstitud köögiviljasalat kalkuni kintsulihaga.

 Tervislik salat röstitud köögiviljade ning kalkunikintsulihaga. See salat valmib ilma suurema vaevata ning maitseb üleootuste hästi.

Retsepti on valmistanud Ööbiku Gastronoomiatalu peremees Ants Uustalu.

Valmistamine

Tükleda ja koori köögiviljad ja panen ahjuplaadile, iga üks eraldi. Piserda üle oliga, panen peale ürte ja küüslaukku ja maitsesta. Hoia ahjus 180c, juures kuni köögiviljad pehmed.

Lõika kalkunikintsuliha parajteks tükkideks ja maitsesta. Kuumuta pann ja prae pannil võis kuldpruuniks.Pane kalkuni tükid kõrvale Rösti pannil ka körvitsaseemned, seniks kuni seemned on paisunud ka kuldpruunid.

Meest,sidrunimahlast, õlist ja sinepist tee kaste. Spinat puhasta ja pese ja hauta kergelt küüslaugu ja võiga. Serveeri kõike koos taldrikul koos kastmega.

Koostisosad

    • 4 tk Rannamõisa jahutatud kalkunikintsuliha
    • 4 spl õli
    • 2 punast sibulat
    • 1 bataat
    • 1 peet
    • 1 karp spinatit
    • 3 küüslauguküünt
    • või
    • 40g kõrvitsaseemneid
    • 1tl seemnetega sinepit
    • Sidrunimahla
    • Mett
    • Pune,tüümian, rosmariin
    • Sool, pipar