Röstitud sibula võileib

Selline toitev hommikuvõileib on ideaalne päeva alustaja. Praetud sibul ja värskelt hakitud till annab sellele lihtsalt valmistatavale võileivale õige-maitsva kontrasti. Lihtne ja kiire.

Valmistamine

Määri saiale majonees. Viiluta sibul ning prae sibularõngad pannil õlis klaasjaks, lisa köömned ja prae kergelt läbi.  Pane singiviilud võileibadele, selle peale praetud köömnetega sibularõngad. Raputa peale hakitud tilli.

Prae munad pannil mõlemalt poolt valmis, maitsesta soola ja pipraga. Aseta võileibadele kõige peale. Raputa peale tilli ja serveeri.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 2 saia- või leivaviilu
    • näpuotsatäis köömneid
    • 0,5 sibulat, viilutatuna
    • 4 viilu Rannamõisa suitsutatud kalkunirinnafileed
    • 2 sl majoneesi
    • värsket tilli, soola, pipart
    • 2 muna