Sarvesaiad avokaado ja kanatäidisega

Hommikusöök võib vahest alata ka teisiti. Kui puder üksluiseks muutub, siis varu koju valmis mõned sarvesaiad ning alusta hommikut hoopis niimoodi.

 

 

 

150 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
soola, pipart
75 g Kreeka jogurtit
50 g riivitud juustu
1 tl mahedat sinepit
1 muna
3 sarvesaia (croissanti)
1 küps avokaado
rukolalehti

Lõika kanaliha tükkideks ning prae pannil valmis, vahepeal maitsesta kindlasti soola-pipraga. Sega omavahel jogurt, juust, sinep, muna ning maitsesta soolaga. Lõika sarvesaiad horisontaalselt pooleks ning laota alumisele poolele peale avokaadiviilud, maitsesta soola ja pipraga ning aseta peale kanaliha. Kata poole koguse jogurti-juustuseguga. Ülejäänud seguga kata ülemiste sarvesaiade lõikepooled. Küpseta saiakesi ahjus seni, kuni kate on pisut jumekamaks küpsenud. Seejärel aseta ülemised sarvesaiad alumistele ning serveeri koos rukolalehtedega!

Abiks kokkajale
3- le inimesele
45 minutit
Hommikusöök
Sarvesaia võid asendada ka mõne pehme kukli või rõngassaiaga!

sarvesaiad...

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Koostisosad