postthumb
4-le
15 min

Sidruni ja peterselliga marineeritud broilerikintsuliha

Äärmiselt lihtne ja kerge retsept linnuliha marineerimiseks. Siinses retseptis on kasutatud broilerikintsuliha, kuid võib kasutada endale meelepärast linnulihatükki.

Retsept: Ants Uustalu

Valmistamine

Sega kõik marinaadi ained kokku ja vala kintsulihale. Seejärel küpseta grillil mõlemalt poolt valmis. Soovi korral lase maitsestada ca 15 minutit.

NB! Soola ja pipart lisa enne grillimist.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 1 pk Rannamõisa jahutatud broileri kintsuliha
    • 50 g lehtpeterselli, tükeldatud
    • 2 küüslauguküünt, tükeldatud
    • 1 sidruni koor ja mahl
    • Oliiviõli
    • Sool, pipar
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun