postthumb
8
3 h
Pearoog
Maitsev

Sidruni-parmesanikana

Linnuliha on väga hõrk, kui seda õigesti valmistada ja mitte üle küpsetada. Siin on üks hõrk ahjukanaretsept.

Valmistamine

Ahjukana jaoks lõika sidrun väikesteks sektoriteks. Õun, 100 grammi võid ja sellerivars lõika kuubikuteks. Sega omavahel sidrun, õun, 3 sl riivitud parmesani, või ja seller ning täida sellega broileri sisemus. Määri broiler pealt 25 grammi võiga ja 1 sl riivitud parmesaniga. Aseta broileri peale varsselleri lehed. Maitsesta broiler pealt soola ja pipraga ning pane ahjuvormi. Küpseta 150 kraadi juures 2 tundi ja 30 minutit. Vahepeal kasta broilerit välja eraldunud rasvaga.
Ahjukartulite jaoks koori kartulid, lõika sektoriteks ja keeda soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Kurna kartulid ja aseta ahjuplaadile. Maitsesta oliiviõli ja soolaga ning küpseta 150 kraadi juures 1 tund, 10 minutit. Enne valmimist suurenda kuumus 200 kraadini ja küpseta lõpuni.

Koostisosad

  • Ahjukartulid
    • 6 kartulit
    • Oliiviõli
    • Meresoola
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun