2 tk

Soojad grillvõileivad hapukapsa ja suitsukalkuniga

Ilusat pühapäevahommikut kõigile! Olen olnud nüüd paar päeva ilusate ilmade lummuses ning enamuse oma ajast kulutanud välitegevustele. Mule on hea  meel kulutada, et sain eile peaaegu lõplikult korda oma maitsetaimepeenra, mille üle olen kõige õnnelikum. Ainult koriander on nüüd puudu, kuid siiski võin projekti korrasta-maitsetaimedekodu üsnagi lõpetetuks nimetada. Nagu alati ,vajab toidutegemine veidike aega. Õuest tulnud näljasele aitab aga suurema nälja peletamiseks üks lihtne grillvõileib. Natuke kõige paremaid täidiseid vahele ning suurem toidutegemine võib jätkuda.

Valmistamine

Aseta kahele saiaviilule hapukapsas, tükkideks lõigatud kalkuni kintsuliha, riivitud juust ja hapukoor. Kata need kahe järelejäänud saiaviiluga ning pane võilevagrilli vahele kuldseks küpsema.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 4 viilu röstsaia
    • 2 sl hapukapsast
    • 50 g Rannamõisa Suitsutatud kalkuni kintsuliha
    • 2 sl riivitud juustu
    • 2 sl hapukoort