Südamevardad mustade ploomide ja peekoniga

Algul veidi kiiksuga tunduv kooslus, kus kokku saavad broilerisüdamed, suitsupeekon ning kuivatatud peekon, kuid lõpptulemusena oi-kui-hea roog. Lihtne grillroog suupisteks.

 

Valmistamine

Aseta puidust grilltikud pooleks tunniks külma vette (nii väldid tikkude ärapõlemise grillimisel) Puhasta südamed, eemaldades neist noa abil valged kõhred.

Raputa kanasüdametele veidi soola. Lüki vardasse peekoniotsariba, siis kanasüda, must ploom ning esimesena vardasse asetatud peekoni teine ots. Korda samategevust veel kord. Lüki samamoodi vardasse ka teised südamed ja ploomid.

Küpseta grillil vardaid mõlemalt poolt ca 3 minutit ning serveeri suupistena.


Foto:  Ragne Värk

Koostisosad

    • 250 g Rannamõisa jahutatud broilerisüdameid
    • 250 g musti kuivatatud ploome
    • 150 g suitsupeekonit
    • soola