postthumb
4
25 min
Pearoog

Suitsukanaburger

Tee ise burgerit! Uskumatult lihtne, väga maitsev ja parajalt stiilne. See meeldib kõigile. 🙂
Kusjuures antud toit sobib imehästi ka külakostiks. Valmista burgerid, lao ilusasse kasti, ning üks stiilne külakost ongi valmis!

Foto ja retsept: Kristian Neemela

Valmistamine

Rösti kuklid ja lõika pooleks.
Eemalda suitsutatud broilerikoivalt nahk ja ja kondid. Lõika liha ribadeks.
Määri igale kuklile kurgisalatit, mahedat sinepit, bbq kastet. Aseta kuklile mõned frillise salatilehed, redisest lõigatud rattad ja soovi korral tšillit.
Järgmisena lao kuklile suitsutatud broilerikoiva viilud ja aseta peale pealmise kukli pool.
Serveeri.

Suitsutatud broilerikoiva asemel võid kasutada ka suitsutatud broilerikintsuliha.

Head isu!

Koostisosad

    • 4 väikest burgeri kuklit
    • 1 Rannamõisa suitsutatud broilerikoib
    • Põltsamaa kurgisalatit
    • Mahedat sinepit
    • Suitsust BBQ kastet
    • Frillise salatit
    • Redist
    • Punast tšillit soovi korral
    • Oliiviõli
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun