postthumb
6-8
10 min
Võileivad
Gluteenivaba

Suitsukanamääre

Mõnusalt äratuntava suitsukanamekiga määre, mis sobitub hästi nii värskele ciabattale, leivale, karaskile või ka tavalisele saiale!

Koostisosad

Valmistamine

Eemalda suitsukanalt nahk. Pane ülejäänud kanaliha koos majoneesi, toorjuustu ja sidrunimahlaga kaussi ning mikserda ühtlaseks püreeks. Seejärel haki päikesekuivatatud tomatid hästi peeneks ning lisa koos tilliga suitsukanasegule. Ära püreesta vaid, sega lusikaga ühtlaseks seguks. Maitsesta ning hoia serveerimiseni jahedas!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun