22 tk
Eelroad

Suitsukanatrühvlid killukese pirniga

Klassikalistele magusatele trühvlitele vahele ka miskit soolast – suitsukana lisandiga suupisted, kus magusa koostisena on suitukanal kaaslaseks pirnid. Lõpptulemuseks on maitsev trühvliamps, mis valminud äärmiselt kiirelt.

Valmistamine

Sega omavahel toasoe toorjuust ja suitsukanatükid ning püreesta kergelt mikseriga. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud pirnitükid ning kreeka pähklid. Aseta segu külmkappi ca pooleks tunniks. Seejärel vormi lusika abil väikesed pallid ning veereta neid kreeka pähkli purus. Ennes serveerimist hoia külmkapis.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 200 g toorjuustu
    • 200 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
    • 50 g pirnitükke, kooritult
    • 1 tl kreekapähkleid, peeneks hakituna
  • Katteks
    • hästi peeneks hakitud kreeka pähkleid