postthumb
4-le

Sulatatud juustuga kana-šampinjonisupp

Kuna tali on ikka veel siinmail, siis kindlasti kuluks igapäevamenüüd esindama ka mõni supike. Selle nädala nädalaretseptiks valin ma kohe kindlasti selle kreemja supiretsepti – veidike kana, veidike seeni ja õrnalt äratuntavat karrimaitset.

Valmistamine

Tükelda broilerifilee ja šampinjonid väikesteks tükkideks. Prae esmalt kuumal pannil õlis broilerifilee tükke, lisa karripulber ning maitsesta soola ja pipraga. Kui kanafileetükid on läbi küpsenud, tõsta need pannilt taldrikule. Seejärel prae šampinjonid pehmeks, siis lisa juurde broilerifilee ja jahu. Sega korralikult läbi ning vala juurde piim ning sulatatud juust. Kuumuta keskmisel tulel, aeg-ajalt segades, kuni supp pakseneb ning juust on sulanud. Maitsesta soola-pipraga ning serveeri.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • 300 g šampinjone
    • 0,5 tl karrit
    • 2 sl jahu
    • 1,5 l piima
    • 200 g Merevaigu sulatatud juustu
    • soola-pipart