postthumb
4
20 min

Suvikõrvitsa-kanasupp kookospiimaga

Kas Teil on äkitselt kõht tühjaks läinud ning soovite kiiresti-kiiresti miskit toitvat ja soojendavat? Sellisel juhul valmistage sedasama kookospiimaga kanasuppi. Maitsev ja tummine suve lõpu supp.

 

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Kuumuta potis pisut õli. Tükelda kanaliha väiksemaks ning küpseta valmis. Poole pealt lisa juurde seened, maitsesta soola ja pipraga. Lisa juurde riivitud suvikõrvits ning sega läbi. Seejärel vala juurde puljong ning kookospiim ning lase madalal tulel podiseda mõned minutid. Kõige lõpuks sega sisse toorjuust, maitsesta lõplikult.

Võid suvikõrvitsa asemel kasutada ka toorest riivitud peeti!

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 400 g kukeseeni või šampinjone
    • 400 g suvikõrvitsat, riivituna
    • 8 dl puljongit
    • 4 dl kookospiima
    • 75 g toorjuustu
    • soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun