postthumb
4
30 min
Lisandid
Gluteenivaba!

Maitsev suvikõrvitsariis

Suvikõrvitsariis on üks eriti maitserikas, mõnusalt juustune ning nutikas lisand linnuliha kõrvale!

Valmistamine

Kuumuta pannil pisut õli, lisa riis ning prae kergelt läbi. Kui riis omandab kergelt kollaka tooni, siis vala pannile puljong. Lase keema tõusta ning seejärel lhauta kaane all ca 15 minutit. Seejärel sega juurde või, riivitud suvikõrvits ja till ning kuumuta veel madalal kuumusel 10 minutit. Seejärel lisa segades parmesan, maitsesta soola-pipraga ning kuumuta veel minutijagu. Serveeri.

Koostisosad

    • 2 dl risotoriisi
    • 4 dl puljongit
    • 2 sl võid
    • 1 suvikõrvits
    • 2 sl tilli, hakituna
    • 2 dl riivitud parmesani
    • soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun