postthumb
4
40 min
Gluteenivaba

Täidetud paprikakorvid

Seda mahlast retsepti on eriti kiire ja mõnus valmistada siis, kui eelnevast toidukorrast on jäänud järele natuke riisi. Kui riisi juurde lisada mõned vitamiinirikkad köögiviljad ja valgurikas broiler, saab tulemuseks ühe toitainerohke ja tervisliku eine. Laktoosi ja gluteenivaba!

 

 

3 (1920)

Foto: Henri Ruul

Valmistamine

Keeda riis. Kuumuta pann ja lisa pannile natuke võid. Lõika broilerifilee väikesteks, umbes pöidlasuurusteks tükkideks. Prae kanatükid võis, lisa juurde kuubikuteks tükeldatud suvikõrvits, seejärel hakitud tomatid, murulauk, keedetud riis ning maitseained. Sega komponendid omavahel hästi läbi ja hoia minut-kaks mõõdukal kuumusel.
Järgmisena kuumuta ahi 200⁰C. Lõika paprikad pooleks ja eemalda südamikud. Täida ‘’paprikakorvid’’ kana-riisi seguga. Jäta need 10 minutiks ahju järelküpsema ning seejärel serveeri.

Head isu!

henrinimi

Koostisosad

    • Keedetud riisi (100-150 g kuivainet)
    • 450 g Rannamõisa broilerifileed
    • 4 suurt paprika
    • Üks suvikõrvits
    • 300 g (või 2 suurt) hakitud tomatit
    • Murulauku
    • Meresoola, pipart