Täidetud pommu riisi-wokiga

Hetkel võib poes leida imeilusaid pommusid – rammusad, pontsakad ja tugeva värvusega, seetõttu, tuleb valmis meisterdada üks äärmiselt nauditav lõunasöök.Kui nüüd arvata, et see on just täpselt selline roog, mida ka pommu vihkajad söövad, siis ei. Miskipärast hoiavad pommu-vihkajad sellest toidust eemale. Nii, et see roog on maiustamiseks neile, kellele meeldivad ahjuküpsed,  õrnkerge maitsega kergelt  küüslaugused täidetud pommud.

Valmistamine

Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Prae kuumal õliga piserdatud pannil sibulat, mõne aja pärast lisa peeneks hakitud küüslauk ning peenteks ribadeks hakitud paprika. Kui paprika on õige veidi pehmenenud tõsta valminud segu taldrikule. Küpseta sealsamas pannil kuubikuteks lõigatud kanafileetükke valmimiseni, maitsesta soolaga.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 100 g riisi
    • 1 sibul, peeneks hakituna
    • 1 küüslauguküüs, peeneks hakituna
    • 1 paprika
    • 200 g Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • 1 sl hakitud peterselli
    • 1 sl hakitud estragoni
    • 0,5 rohelist tšillipipart
    • 2 sl adžikat
    • 2 sl oliiviõli
    • 4 (1kg-1,2kg) pommut
    • 2 tomatit
    • 8 sl majoneesi
    • musta pipart
    • soola