postthumb
1
40 min
Lõunasöök

Teriyaki kana

Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee

Valmistamine

  1. Määri kana kokku Teriyaki marinaadiga ja lase seista senikaua, kuni ahi soojeneb 200 kraadini, küpseta kana 25-35 minutit ahjus.
  2. Senikaua tükelda köögiviljad, jäta suured tükid, määri need kokku õliga ja maitsesta soola ja pipraga.
  3. Küpseta köögiviljad koos kanaga, lisa need eraldi ahjuplaadil ahju siis, kui kana on juba 15 minutit küpsenud.
  4. Serveeri kana köögiviljadega.

Koostisosad

    • 170 g jahutatud broileri kintsuliha
    • 115 g maisitõlvikut
    • 60 g paprikat
    • 60 g suvikõrvits
    • 3 tl oliiviõli extra virgin
    • 45 g baklažaani
  • Maitsestamiseks
    • Teriyaki marinaad
    • Must pipar
    • Sool
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun