postthumb
1
40 min
Lõunasöök

Teriyaki kana

Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee

Valmistamine

  1. Määri kana kokku Teriyaki marinaadiga ja lase seista senikaua, kuni ahi soojeneb 200 kraadini, küpseta kana 25-35 minutit ahjus.
  2. Senikaua tükelda köögiviljad, jäta suured tükid, määri need kokku õliga ja maitsesta soola ja pipraga.
  3. Küpseta köögiviljad koos kanaga, lisa need eraldi ahjuplaadil ahju siis, kui kana on juba 15 minutit küpsenud.
  4. Serveeri kana köögiviljadega.

Koostisosad

  • Maitsestamiseks
    • Teriyaki marinaad
    • Must pipar
    • Sool