postthumb
2
50 min
Pearoog
Ahi või grill!

Teriyaki marinaadis kanapoolkoivad

See marinaad on lihtne ning sobib hästi nii grillimiseks kui ka ahjus küpsetatud kanapoolkoibade või -tiibade valmistamiseks.

Valmistamine

Pane poolkoivad kaussi, lisa teriyaki ja mesi ning hõõru sellega liha kokku. Lase maitsestuda vähemalt paar tundi. Seejärel eemalda üleliigne marinaad, maitsesta liha soola ja pipraga ning küpseta pöörõhurežiimil 180 kraadi juures 35-45 minutit. Poole küpsemise pealt, pööra koibasid ning kata need kaane või fooliumiga! Serveeri meelepärase lisandiga.

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun