postthumb
2-le
20 min
Võileivad
Toitev

Teriyakibroileri vrapp

Teriyaki-marinaadis marineeritud mahlane ja kergelt magusamaitseline broilerifilee sobib suurepäraselt kiirelt valmiva vrapi täidiseks. Selline eine meeldib hästi ka lastele. Pärast rullikeeramist tuleb aga vrapp üsna kiirelt serveerida, et vältida selle läbivettimist.

Valmistamine

Lõika broilerifilee pikisuunas pooleks. Maitsesta teriyaki kastmega ja lase 5 minutit maitsestuda. Kuumuta pannil õli ja prae kanafileed mõlemalt poolt 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Viiluta. Määri tortiljadele toorjuust. Aseta peale jääsalat, beebispinati lehed, kooritud ja viilutatud kurk ja broilerifileed. Keera tihedalt rulli ja lõika pooleks. Serveeri kohe.

Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 2 pehmet tortiljat
    • 2 sl küüslaugumaitselist toorjuustu
    • jääsalatit
    • beebispinatit
    • värsket kurki
    • 200 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 0,5 dl teriyaki kastet
    • soola ja musta pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun