postthumb
3
30 min

Tervislik kalkunisalat

Dietoloog Henri Ruul soovitab valmistada kalkunisalatit. Sellest saab kiire eine, mis sisaldab palju valku, häid süsivesikuid ja rasvu. Sobib hästi ka peale treeningut taastumiseks. Sisaldab rohkelt valku!

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Keeda pruun riis. Lõika kalkuni rinnafilee väikesteks tükkideks ja prae keskmisel tulel. Maitsetsa soovi järgi (meresool, pipar, sidrun). Tükelda lehtsalat ja suvikõrvits. Pane kõik kokku ühte kaussi, lisa natuke oliiviõli ning vajadusel maitsesta.

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa jahutatud kalkunirinnafileed
    • 250 g pruuni riisi
    • 2 paprikat
    • 1 suvikõrvits
    • lehtsalatit
    • meresoola
    • pipart
    • sidrunimahla
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun