postthumb
2
30 min
Gluteenivaba

Tervislik kanaroog baklažaani ja rohelise kodujuustuga

Sele retsepti on koostatud Rannamõisa toitumisnõustaja Henri Ruul kergeks lõunasöögiks. Selle retsepti valmistamisel on jälgitud kõiki vajalikke koguseid ning aineid, mida organism vajab.

 

Foto: Ragne Värk

 

Valmistamine

Sega laimimahl, riivitud laimikoored ja koriander marinaadiks. Sega kanatükid marinaadis ja jäta marineerima ca 30 minutiks. Sulata pannil tükk võid. Lisa fileetükid ja pruunista ühtlaselt mõlemalt poolt. Lõika baklažaani viilud, maitsesta meresoolaga ja kuumuta ahjus 200 kraadi juures 20 min. Samal ajal purusta avokaado (võib ka blenderdada) ja sega kodujuustuga. Serveeri kodujuust, broilerifilee ja baklažaan tomatitega. Maitsesta.

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 150 g kodujuustu
    • 1 keskmise suurusega pehme avokaado
    • 1 baklažaan
    • 1 tomat
    • 1 laim
    • Koriander (soovitavalt värske)