postthumb
2
1 h

Tomatikastmes kanatiivad

See õige hea retsept kanatiibadest, mõnusalt mahlased ja maitsekad. Kanatiivad sobivad eriti hästi sellisteks päevadeks, kus tunned, et tahad veidike patustada aga seda ainult parimal viisil.

 

kanavings

Foto: Kristian Neemela

Valmistamine

Pane suure potipõhja väheke vett, lase vesi keema, lisa kanatiivad, kata pott kaanega ning keeda 10 minutit. Kurna kanatiivad ja jahuta täielikult. Kuni kanatiivad jahtuvad, siis tee valmis tomatikaste. Sega väikeses potis tomatipasta, worcestershire kaste ja sojakaste, kuumuta keemiseni ning maitsesta soola, pipra ja fariinsuhkruga.
Kuumuta kõrge äärega pannil õli ja prae kanatiivad kuldseks, pane paberrätikule nõrguma, maitsesta soolaga. Eemalda kanatiibade alt paberrätik ja kalla tiibale tomatikastet ning sega läbi.
Lihtsuses peitub võlu!

Kanatiibasi võib ka ahjus küpsetada!

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa broileritiibasi
    • 2 tl maisitärlist
    • 150 g naturaalset tomatikastet
    • 2 tl worcestershire kastet
    • 1 tl sojakastet
    • sool
    • fariinsuhkur
    • õli