postthumb
2
1 h
Eelroad
Ahi või pann!

Tomatikastmes kanatiivad

See õige hea retsept kanatiibadest, mõnusalt mahlased ja maitsekad. Kanatiivad sobivad eriti hästi sellisteks päevadeks, kus tunned, et tahad veidike patustada aga seda ainult parimal viisil.

Valmistamine

Pane suure potipõhja väheke vett, lase vesi keema, lisa kanatiivad, kata pott kaanega ning keeda 10 minutit. Kurna kanatiivad ja jahuta täielikult. Kuni kanatiivad jahtuvad, siis tee valmis tomatikaste. Sega väikeses potis tomatipasta, worcestershire kaste ja sojakaste, kuumuta keemiseni ning maitsesta soola, pipra ja fariinsuhkruga.

Kuumuta kõrge äärega pannil õli ja prae kanatiivad kuldseks, pane paberrätikule nõrguma, maitsesta soolaga. Eemalda kanatiibade alt paberrätik ja kalla tiibale tomatikastet ning sega läbi. Võid seda rooga valmistada ka ahjus!

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun