postthumb
6
1 h 40 min
Pearoog
Lihtne

Toorjuustune ahjukana

See kana valmib justkui iseenesest: vaja on vaid linnuliha maitsestada, lisada ahjuvormi vajalikud komponendid ning siis juba roog ahju küpsema pista!

Valmistamine

Loputa broileri voolava vee all ning patsuta majapidamispaberiga kuivaks. Hõõru kana seest ja väljast soolaga kokku. Pane ahjuvormi (pigem väiksemasse, et kana täpselt ära mahuks). Pane kaussi ülejäänud ained ning mikserda ühtlaseks. Vala segu kana juurde, kata vorm kaanega ning küpseta 190 kraadi juures 1 tund ja 30 minutit. Õlle asemel võid kasutada ka siidrit ning sellisel juhul jäta mesi lisamata!

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun