postthumb
4
30 min

Toorvorstid peekoni, paprikaviilude ja tüümianiga

See on üks lihtne retsept, kus peaosaliseks on toorvorstid, millel on seltsiks maitseandjad peekon, paprika ja tüümian. Maitsev roog juhuks, kui olete tüdinenud niisama grillil küpsetatud toorvorstidest.

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Pane ahjuvormi toorvorstid. Aseta vaheldumisi peale tüümianoksad, peekoni-, paprika- ja sibulaviilud. Viiluta küüslauguküüned ning pista vormi. Raputa peale pipart ning küpseta toorvorste ahjus 200 kraadi juures grillrežiimil (ahju kesmisel siinil) ca 13 min. Seejärel tõsta vorm ülemisele siinile ning lase hetke roal pruunistuda. Selle roa kõrvale sobib hästi kartulipüree või värske kartul!

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa toorvorste kalkunilihast
    • kimp tüümiani
    • 100 g suitsupeekoni
    • 1 paprika
    • 1 sibul (soovi korral)
    • 2 küüslauguküünt
    • pipart