postthumb
2
15 min

Tortiljapirukas kanaga

Jah, see on justkui klassikaline vrapp, aga tänu oma rohkele täidisele on seda pisut õigem nimetada pirukaks. Täidisest leiate ohtalt kanaliha, mahlast kurki, kodujuustu ja salatilehti. Lõpptulemuseks valmib kiirelt lõunasöök, mis täidab parajalt kõhtu ja ei mõju laastavalt kehakaalule:) Veidi vürtsikama maitsete austajad võivad lisada ka pisut punast karripastat või tšilliviile. Kes soovivad aga mahedamaid maitseid, siis jätke vürtsid lisamata!

 

IMG_2740Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Tambi kintsulihad toidukile vahel õhukeseks ning prae pannil mõlemalt poolt valmis, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta tortiljad kergelt kuival pannil soojaks. Tõsta pannilt ning määri peale majonees, karripasta a kodujuust. Laota peale ka kurgid ja salatilehed. Murra tortiljade servad 1 cm ulatuses täidisele (nii, et kokku keerates jääksid pealesurutud ääre põhjaks) ning rulli tortiljad korralikult kokku. Serveeri koheselt!

Lisa täidisesse veel rohkelt ürte!

Koostisosad

    • 2 Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • soola, pipart
    • 2 tortiljat
    • 2 sl majoneesi
    • 0,5 tl karripastat (soovi korral)
    • 4 sl kodujuustu
    • 4 sl marineeritud kurgi õhukesi ribasid
    • 4 sl värsket kurki, hakituna
    • peotäis jääsalatilehti