postthumb
3
15 min
Grilltoidud
Lihtne

Traditsiooniline linnulihamarinaad killukese küüslauguga

Lihtne marinaadiretsept linnulihale, mis koosneb sojakastmest, oliiviõlist ja valgest veinist. Need kolm komponenti toovad linnulihamaitse ilusti esile ning ei tapa kerge liha enda olemust. Tegelikult on tegemist üsnagi klassikalise marinaadiga, mille lõpptulemuses on kergelt tunda küüslaugumekki.

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa Jahutatud kalkuni- või broilerikintsuliha
    • soola, pipart
  • Marinaad
    • 4 sl soja
    • 4 sl oliiviõli
    • 4 sl valget veini
    • 2 küüslauguküünt, purustatuna
    • 0,5 tl suhkrut

Valmistamine

Sega marinaadiained omavahe ning pane liha sellesse marineerima vähemalt 3 tunniks kuni üleöö.
Seejärel eemalda linnulihalt üleliigne marinaad, maitsesta kergelt soola-pipraga ning küpseta grillil lihad mõlemalt poolt valmis. Võid valmistamiseks kasutada ka ahju - küpseta 180 kraadi juures ca 20-30 minutit.
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun