Grilltoidud

Traditsiooniline linnulihamarinaad killukese küüslauguga

Soja ja valge vein toovad esile suurepäraselt liha maitseomadused. Vanad head äratuntavad maitsed on alati teretulnud. Tegemist ongi vana hea klassikalise marinaadiga, kus lõpptulemusena on kergelt tunda küüslaugumaitset.

Valmistamine

Sega marinaadiained omavahel. Lõika kalkuniliha väiksemateks kuubikuteks ning pane marineerima vähemalt 3 tunniks kuni üleöö.

Hoia grilltikke enne liha küpsetama hakkamist ca 20 minutit vees. Pane lihad vaheldumisi šampinjonidega eelnevalt leotatud grilltikkude otsa ning grilli või küpseta ahjus 225 kraadi juures ca 5-7 minutit.

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa Jahutatud kalkunirinnaliha või broilerifileed
    • šampinjone
  • Marinaad
    • 4 sl soja
    • 4 sl oliiviõli
    • 4 sl valget veini
    • 2 küüslauguküünt, purustatuna
    • 0,5 tl soola
    • 0,5 tl suhkrut