postthumb
6
20 min
Eelroad

Lihtsad tuunikala-hakklihapallid

Linnuhakklihast ja tuunikalast saab valmistada imemaitsvaid lihapalle, mis sobivad hästi suupisteks või siis kaaslaseks tatrale või riisile.

Valmistamine

Nõruta tuunikala sõelal ja sega seejärel kõik ained omavahel kokku. Maitsesta soolaga. Vormi hakklihamassist õliste käte abil pisikesed pallikesed ning küpseta ahjuplaadil 200 kraadi juures 15 minutit.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun