postthumb
4
45 min
Lõunasöök

Ühe poti riisiroog kanaga

Mis on selle roa võlu? Lisaks suurepärasele maitsele valmib see toit ülimalt lihtsalt. Nagu nimigi reedab, siis saab toit mugavalt valmis ühes potis!

Valmistamine

Tükelda kanaliha ja väiksemateks tükkideks. Haki sibul purusta küüslauguküüned ning tükelda paprika. Kuumuta paksupõhjalises potis (või suuremal pannil) pisut õli ning pruunista kanaliha, maitsesta soola ja pipraga. Poole pealt lisa ka peekoniribad, sibul ja paprika ning kuumuta kõik korralikult läbi. Seejärel lisa segades ülejäänud ained (va herned) ning lase kaane all madalal kuumusel roal valmida ca 30-35 minutit, vahepeal sega kindlasti paar korda. 10 minutit enne valmimist sega juurde herned. Kui toit on valminud, siis maitsesta lõplikult ning serveeri.

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa broilerikintsuliha
    • soola, pipart
    • 1 sibul
    • 2 küüslauguküünt
    • 1 punane paprika
    • 100 g suitsupeekonit
    • 1 purk purustatud tomateid
    • 2 ,5 dl keetmata riisi
    • 4 dl puljongit
    • 1 sl võid
    • 2 tl paprikapulbrit
    • kimbuke värsket basiilikut, hakituna
    • kimbuke värsket tilli, hakituna
    • 1 tl mahedat sinepit
    • 150 g külmutatud herneid
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun