6tk
15 min
Lihtne

Üle-võlli-võileivad

Ühed väga rikkalikud võileivad, millel katteks kodujuust, kanaliha ning küpsetatud suvikõrvits. Retseptis on kasutatud Rannamõisa uut toodet – õhukesteks viiludeks lõigatud broilerifileed, kuid vabalt võid kasutada ka tavalist broilerifileed.

Valmistamine

Lõika puri kolmeks ning seejärel lõika horisontaalselt saiad kolmeks - nii saad 6 saiaviilu. Sulata pannil või ja õli ning viska sekka üks poolitatud küüslauguküüs. Prae saiaviilud pannil üksteise järel mõlemalt poolt veidi jumekamaks. Aseta praetud viilude lõikepindadele salatilehed, jaga peale kodujuust. Prae pannil kanafilee mõlemalt poolt valmis, maitsesta soola ja pipraga. Aseta saiadele. Seejärel lõika suvikõrvitsast 6 õhukest viilu ning prae pannil mõlemalt poolt kiirel küpseks, maitsesta soola ja pipraga. Pane igale saiale üks viil. Kõige peale riivi suitsujuustu. Paku kohe.

Suvikõrvitsaviilude asemel proovi valmistada ka küpsetatud tomativiiludega.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 1 gruusia leib (puri)
    • 1 sl võid
    • 1 sl õli
    • 1 küüslauguküüs
    • rohelist salatit
    • 300 g kodujuustu
    • ca 250 g Rannamõisa jahutatud broilerifileetükke
    • 6 suvikõrvitsaviilu
    • suitsujuustu
    • soola, pipart