5
1 h
Pearoog

Vürtsikad broileri poolkoivad

Jagan teiega ühte vürtsikat retsepti broileri poolkoibadest. See on suurepärane argipäevaroog, mille valmistamine on väga lihtne ning tegemisele kuluv aeg pole pikk. See roog meeldib kindlasti ka pere pisematele!
Mõnusat katsetamist!

 

 

Foto: Kristian Neemela

Foto: Kristian Neemela

Valmistamine

Keeda väheses soolaga maitsestatud vees poolkoibasi 3-5 minutit. Kurna vesi ära ja tõsta poolkoivad ahjuplaadile. Järgmisena valmista glasuur. Sega omavahel ühtlaseks massiks paprikapulber, küüslaugupulber, uhmerdatud vürtsköömned, worcestershire kaste, suhkrusiirup, apelsinimahl ja oliiviõli. Määri pool kastme kogusest koibadele ja pane 175 kraadiga ahju 45 minutiks.
Enne serveerimist määri koibadele veel glasuuri.

See glasuur sobib ka teiste linnulihadega!

Head isu!

Koostisosad

    • 6 Rannamõisa broileri poolkoiba
    • 2 tl suitsutatud paprikapulbrit
    • 2 tl küüslaugupulbrit
    • 0.25 tl vürtsköömneid
    • 2 tl worcestershire kastet
    • 3 tl tumedat suhkrusiirupit
    • 1 sl oliiviõli
    • 0,25 apelsini mahl
    • sool/pipar