postthumb
4
25 min
Võileivad
Piknikule

Vrapp kanaliha ja küüslaugu-sinepikastmega

Üks maitsev “kiirtoit”, mis sööjates kindlasti poolehpoidu leiab. Küüslaugu-sinepikaste lisab tortiljale veidike särtsu ning head maitset. Lisaks on hea võimalus ära kasutada pühadest järelejäänud mune.

 

Valmistamine

Tükelda kanafileed ning prae pannil valmis, vahepeal soola-pipraga maitsestades. Vahetult enne praadimise lõppu sega sisse krevetid ja tšilli. Lõika kurk õhukesteks viiludeks ning seejärel ribadeks, tükelda muna. Sega kastmeained omavahel ning maitsesta soola-pipraga.

Aseta tortiljad alusele.  Määri peale pool kastme kogusest. Laota tortiljadele jääsalat, selle peale pane praetud kana-krevetisegu. Kõige peale aseta muna ja kurgiribad. Nirista peale ülejäänud kaste. Keera tortilja otsad üksteise peale ja serveeri!

Koostisosad

  • Kaste
    • 125 g hapukoort
    • 1,5 sl mahedat sinepit
    • 1 küüslauguküüs
    • 0,25 tl mett