postthumb
4
25 min
Võileivad
Piknikule

Vrapp kanaliha ja küüslaugu-sinepikastmega

Üks maitsev “kiirtoit”, mis sööjates kindlasti poolehpoidu leiab. Küüslaugu-sinepikaste lisab tortiljale veidike särtsu ning head maitset. Lisaks on hea võimalus ära kasutada pühadest järelejäänud mune.

 

Valmistamine

Tükelda kanafileed ning prae pannil valmis, vahepeal soola-pipraga maitsestades. Vahetult enne praadimise lõppu sega sisse krevetid ja tšilli. Lõika kurk õhukesteks viiludeks ning seejärel ribadeks, tükelda muna. Sega kastmeained omavahel ning maitsesta soola-pipraga.

Aseta tortiljad alusele.  Määri peale pool kastme kogusest. Laota tortiljadele jääsalat, selle peale pane praetud kana-krevetisegu. Kõige peale aseta muna ja kurgiribad. Nirista peale ülejäänud kaste. Keera tortilja otsad üksteise peale ja serveeri!

Koostisosad

    • 4 tortiljat
    • 50 g värsket kurki
    • 350 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 75 g krevette (kooritud kogus)
    • 4 tl tšillit, peeneks hakituna
    • 3 muna, keedetuna
    • jääkapsalehti
    • soola, pipart
  • Kaste
    • 125 g hapukoort
    • 1,5 sl mahedat sinepit
    • 1 küüslauguküüs
    • 0,25 tl mett
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun