4-le
Eelroad

Wrap kanaliha ja küüslaugu-sinepikastmega

Üks maitsev “kiirtoit”, mis sööjates kindlasti poolehpoidu leiab. Küüslaugu-sinepikaste lisab tortillale veidike särtsu ning head maitset. Lisaks on hea võimalus ära kasutada pühadest järelejäänud mune.

 

Valmistamine

Lõika broilerifileelõiked kolmeks ning prae pannil valmis, vahepeal soola-pipraga maitsestades. Vahetult enne praadimise lõppu sega sisse krevetid ja tšilli. Lõika kurk õhukesteks viiludeks ning seejärel ribadeks, tükelda muna. Sega kastmeained omavahel ning maitsesta soola-pipraga.

Aseta tortillad alusele.  Määri peale pool kastme kogusest. Laota tortilladele jääsalat, selle peale pane praetud kana-krevetisegu. Kõige peale aseta muna ja kurgiribad. Nirista peale ülejäänud kaste. Keera tortilla otsad üksteise peale, Keera küpsetuspaberisse (nii nagu pildil) ning serveeri.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 4 Santa Maria tortillat
    • 50 g värsket kurki
    • 350 g Rannamõisa jahutatud broilerifileelõikeid
    • 75 g krevette (kooritud kogus)
    • 4 tl tšillit, peeneks hakituna
    • 3 muna, keedetuna
    • jääkapsalehti
    • soola, pipart
  • Kaste
    • 125 g hapukoort
    • 1,5 sl mahedat sinepit
    • 1 küüslauguküüs
    • 0,25 tl mett