100g tootes keskmiselt:
Äädikamarinaadis broilerišašlõkk
Koostisosad
broilerikintsuliha nahaga (89%), äädikas, vesi, rapsiõli, sool, ürdid ja vürtsid (sibul, küüslauk, basiilik, majoraan, petersell, till, aed-piparrohi, piparmünt, paprika), lõhna- ja maitseained (sh SELLER), dekstroos, stabilisaator (ksantaankummi). Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, piima, muna, soja ja sinepit.
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 40 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Pärast küpsetamist lase lihal paar minutit kaane või fooliumi all järelküpseda.
Lisainfo
Äädikamarinadis kanašašlõkk on “nagu päris” – just see maitse, mida ootad šašlõkilt. Šašlõki marinaad on ürdirikas, kergelt äädikane ning liha jääb pärast küpsetamist mõnusalt mahlane. Grilli šašlõkki hõõguvatel sütel 20 minutit ning ongi hüva roog valmis. Kui grilli käepärast ei ole, võid liha praadida pannil (samuti 20 minutit) või lase sellel 40 minutit 200-kraadises ahjus küpseda.
