100g tootes keskmiselt:
Klassikaline broilerišašlõkk
Koostisosad
broilerikintsuliha nahaga (84%), vesi, rapsiõli, maitseained (sh SOJA, PIIMAVALK), sool, dekstroos, vürtsid (punane tšilli, majoraan, sibul, pastinaak), LAKTOOS, kuivatatud glükoosisiirup, paksendaja (ksantaankummi), vürtsiekstrakt, happesuse regulaator (sidrunhape), lõhna- ja maitseained. Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, muna, sellerit ja sinepit.
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 40 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Pärast küpsetamist lase lihal paar minutit kaane või fooliumi all järelküpseda.
Lisainfo
Klassikaline kanašašlõkk on suurepärane valik, kui otsid grillimiseks midagi kerget ja kiiresti valmivat, mis samal ajal täidaks ka mõnusalt kõhtu. Kanalihatükid on maitsestatud punase marinaadiga, milles annavad tooni tšilli, majoraan ja sibul. Need on ka täpselt paraja suurusega, et saaksid liha otse pakendist vardale lükata. Head isu!
