postthumb

100g tootes keskmiselt:

energiat
620/148 kJ / kcal
rasvu
9,3 g
sh küllastunud rasvhappeid
3,3 g
süsivesikuid
1,6 g
sh suhkruid
1 g
valke
14,5 g
soola
1,2 g
EAN: 2322236900007
~2,2 kg
-2…+4 °C

Punase veini ahjukana

Koostisosad

broiler (82%), vesi, kartulitärklis, taimsed kiud (bambus), lõhna- ja maitseained (sh punase veini ekstrakt (0,2%)), vürtsid (must pipar, küüslauk, punane paprika), sool, dekstroos, vürtsiekstraktid, suhkur, säilitusaine (naatriumatsetaat), happesuse regulaatorid (sidrunhape, naatriumtsitraat), antioksüdandid (askorbiinhape (L-), naatriumaskorbaat), paksendajad (guargummi, ksantaankummi, karrageen). Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, piima, muna, soja, sellerit, sinepit

Valmistamine

Võta küpsetuskotiga broiler pakendist välja ja aseta ahjupannile. Keskmine küpsetusaeg 1 kg liha kohta temperatuuril 180 °C on 60 minutit. Krõbedama pinna saamiseks võib küpsetamise lõpus küpsetuskoti pealt avada ja röstida grillelemendi all kuni 10 minutit.

Lisainfo

Punase veini ahjukana on hõrk versioon Eesti kodudes palavalt armastatud kanaroast. Ahjukana on ju miski, mida teha siis, kui soovid valmistada perele kerget, aga siiski kosutavat õhtusööki. Punase veini marinaad pakub traditsioonilisele ahjupraele vaheldust, lisades tummist maitsenüanssi. Paku kõrvale kartulipüreed või lihtsalt salatit, igal juhul on hõrk õhtusöök garanteeritud.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun