100g tootes keskmiselt:
Türgipärased broilerivardad
Koostisosad
broilerikintsuliha nahata (88%), vesi, maisitärklis, vürtsid (punane paprika, köömned, lambalääts, must pipar, sumak, till, tüümian), sool, lõhna- ja maitseained, happesuse regulaator (söögisooda), dekstroos. Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, piima, muna, soja, sellerit ja sinepit.
Valmistamine
Grilli hõõguvatel sütel 13 minutit, liha aeg-ajalt keerates.
Pannil valmistamiseks prae 13 minutit.
Ahjus valmistamiseks küpseta 180 °C juures 20 minutit.
Enne küpsetamist võta toode kindlasti karbist välja.
Lisainfo
Türgipärased kanavardad toovad meie suveõhtutesse, mis alati kõige soojemad just ei kipu olema, kuuma lõunamaa hõngu. Mugavalt juba vardasse lükitud broileri kintsulihatükid on saanud oma maitse marinaadist, kus tooni annavad punane paprika, lambalääts, tüümian ja eksootiline sumahh. Sinule jääb ainult karbi avamise ja varraste grillile tõstmise vaev.
