100g tootes keskmiselt:
Vahemere ahjukana
Koostisosad
Broiler (81%), magus tšillikaste (10%) (suhkur, vesi, punane tšilli, küüslauk, äädikas, sool, modifitseeritud maisitärklis, paksendaja (ksantaankummi), happesuse regulaator (sidrunhape)), vesi, vürtsid (sh sibul, tomat, must pipar, köömned), ürdid (petersell, koriander, pune), laimimahlapulber, lõhna- ja maitseained, dekstroos. Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, piima, muna, soja, sellerit ja sinepit.
Valmistamine
Võta küpsetuskotiga broiler pakendist välja ja aseta ahjupannile. Keskmine küpsetusaeg 1 kg liha kohta temperatuuril 180 °C on 60 minutit. Krõbedama pinna saamiseks võib küpsetamise lõpus küpsetuskoti pealt avada ja röstida grillelemendi all kuni 10 minutit.
Lisainfo
Vahemere ahjukana on saanud inspiratsiooni Vahemere köögist, täpselt nagu nimigi ütleb. Ahjukana maitses võib tunda piirkonnale omaselt peterselli, koriandrit ja pune, aga ka killuke küüslauku ning tsipake tšillit. Kana on juba küpsetuskotis, nii et seda on lihtne valmistada ja liha jääb mahlane ning hõrk.
