postthumb
2
25 min
Lõunasöök
Klassika

Klassikaline kanašnitsel

Kõige klassikalisem retsept traditsioonilise kanašnitsli valmistamiseks.

Koostisosad

Valmistamine

Tambi fileed lihahaamriga toidukile vahel õhukeseks. Võta 3 kaussi, esimeses sega jahu soolaha, teises klopi lahti muna koos veega ning kolmandasse tõsta riivsai. Seejärel pane fileed ükshaaval esmalt jahusegusse, siis munasegusse ning kõige lõpuks paneeri fileesid riivsaias. Kuumuta pannil õli, prae fileesid esmalt ühelt kuldpruuniks ning seejärel teiselt poolt. Serveeri värske salati, riisi või mõne muu meelepärase lisandiga.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun