postthumb
3
20 min
Pearoog
Gluteenivaba

Karrine panniroog riisi ja hakklihaga

20 minutiga valmiv panniroog on eriti hea juhuks, kui köögis väga pikalt kokata ei viitsi. Soovi korral võid ka eelmisest toidukorrast järelejäänud riisi, nii saad roa veelgi kiiremini valmis!

 

Koostisosad

    • 1 sibul
    • 250 g kanahakkliha
    • soola, pipart
    • 2 (kuhjaga) tl karripulbrit
    • 300 g keedetud riisi
    • 2 muna
    • peotäis riivitud juustu
    • ca 2 sl majoneesi
  • Serveerimiseks
    • rohelist salatit, tomatisektoreid

Valmistamine

Haki sibul tükkideks ning prae pannil õlis klaasjaks. Poole pealt lisa hakkliha. Maitsesta soola ja pipraga ning sega juurde karripulber. Kui hakkliha roosakas värvus kaob, siis lisa segades juurde keedetud riis. Lisa pannile munad ning lase neil pannil hüübida, ise samal ajal segades, et munaseguga saaks kogu roog kokku. Maitsesta, seejärel raputa peale riivitud juustu ning nirista panniroale majoneesi. Serveeri rohelise salati ja tomatisektoritega.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun