100g tootes keskmiselt:
Aasiapärased broileri kintsuliharibad
Koostisosad
broilerikintsuliha nahata (79%), vesi, modifitseeritud kartulitärklis, vürtsid (paprika, ingver, koriander, porrulauk, lambalääts, tšillipipar, kurkum, sumahh), rapsiõli, sool, KOOREPULBER (sh PIIM), tsitrusviljade kiud, pärmiekstrakt, VÕIPULBER, tomatipulber, lõhna- ja maitseained, maltodekstriin, dekstroos, äädikhape, antiosküdant (sidrunhape), sidruniõli.
Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, muna, soja, sellerit ja sinepit.
Valmistamine
Prae pannil 15 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 35 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Ahjus valmistamiseks eemalda küpsetuskarbilt ümbris ja pane ahju. Ära eemalda kilet. Krõbedama pealispinna saamiseks eemalda kile 15 minutit enne küpsetusaja lõppu. NB! Küpsetuskarp ei sobi küpsetamiseks gaasiahjudes, pöördõhu- ja grillirežiimil.
RETSEPTISOOVITUS
Lihtne kana-kookospiimahautis pannil:
Kuumuta pannil pisut õli ning pruunista kanalihatükid mõlemalt poolt (lisa kogu pakis olev segu). Seejärel vala juurde 250 ml kookospiima ning lase keskmisel kuumusel kaane all roal kergelt podisedes valmida 10-12 minutit. Serveeri koos riisi ning koriandriga!
Lisainfo
Aasiapärased broileri kintsuliharibad on väga hea valik, kui on isu millegi eksootilisema järele, kuid suuremateks gurmee-eksperimentideks aega napib. Aasia köögist inspiratsiooni saanud kintsuliharibad on ideaalsed otse karbist pannile kallamiseks ning küpsevad kiiresti, pakkudes mitmeid võimalusi eri roogade valmistamiseks. RETSEPTISOOVITUS
Lihtne kana-kookospiimahautis pannil
Kuumuta pannil pisut õli ja pruunista kintsuliharibad mõlemalt poolt (lisa kogu pakis olev segu). Seejärel vala juurde 250 ml kookospiima ning lase roal keskmisel kuumusel kaane all kergelt podisedes valmida 10–12 minutit. Serveeri koos riisi ning koriandriga!
